خانه
خدمات
آموزش
در باره ما
تماس با ما

به درمانگاه خیریه شهدای مسجد آل محمد خوش آمدید

مراقبت از بیمار در منزل! چرا باید از این خدمات استفاده کنیم؟

مراقبت از بیمار، سالمند و کودک همه روزه از سوی خانواده های بسیاری در سرتاسر جهان از مراکز ارائه دهنده این خدمات در منزل درخواست می شود. مدیریت شرایط در زمان بیماری و اتخاذ تصمیمات عاطفی به نحوی که به نفع بیمار باشد به مرور زمان برای خانواده طاقت فرسا خواهد بود.
در صورتی که مراقبت در منزل و توسط اعضای خانواده انجام شود و این موضوع برای مدت طولانی خانوداه را درگیر کند باعث فرسودگی مراقبین می شود. و خانواده نیز نمی توانند خدمات مورد نیاز خود را دریافت کنند و از بسیاری از نیاز های خود غافل می شود.
مراقبت از بیمار، سالمند و کودک در منزل برای اغلب خانواده ها یک انتخاب مقرون به صرفه و امن به شمار می رود. علاوه بر این مراقبین می توانند علاوه بر مراقبت از بیماران و سایر گروه های سنی خانواده نیز می تواند به صورت مستقیم و غیر مستقیم از این خدمات بهره مند شوند.
خانواده با استفاده از این خدمات می توانند حضور فعال در جامعه داشته باشند و سلامت عزیزان خود را نیز تامین کنند.
چرا باید از خدمات مراقبت از بیمار در منزل استفاده کنیم؟
مراقبین بیمار می توانند زمانی که شما زمان و توانایی حضور و مراقبت از عزیزانتان را ندارید انجا باشید.
مراقبین با تجربه و متخصص با حضور در منزل می توانند خطرات محیطی را از نظر ایمنی و تناسب با شرایط بیمار ارزیابی کنند و به رفع مشکلات و انجام اصلاحات لازم در خانه بپردازند. این اصلاحات می تواند در مورد مراقبت های اختصاصی درمورد بیمار تا فراهم کردن تجهیزات لازم و تهیه فضای فیزیکی بدون خطر متغییر باشد 
مراقبت از بیمار میتواند به استقلال بیمار در منزل کمک کند.
مراقبین حرفه ای در منزل می توانند با استفاده از دستورات پزشک و آموزش هایی فراگرفته شده به بیمار کمک کنند تا به تدریج امور روزانه خود را انجام دهد. مهمترین بخش و در واقع هدف اصلی از مراقبت، حفظ و یا برگرداندن استقلال و توانمندی فرد بیمار است. این امور شامل فعالیت هایی مانند غذا خوردن، نظافت روزانه، استحمام، یادآوری مصرف داروها کمک به تحرک بیمار است. در ابتدا مراقب با توجه به دستورات پزشک این امور را براساس توانمندی بیمار انجام می دهد و با استفاده از تکنیک های مناسب روزبه روز به استقلال بیشتر بیمار کمک می کند.
خدمات پرستاری حرفه ای در منزل از دیگر خدماتی است که برای مراقبت از بیمار توسط مراکز خدمات در منزل ارائه می شود. پرستارنی که دارای مجوز و تحصیلات مرتبط هستند این اطمینان را به خانواده می دهند که عزیزانشان از بهترین مراقبت ها بهره مند می شوند.
نظارت بر رژیم غذایی
مراقبت از بیمار شامل توجه به رژیم غذایی نیز می شود. تغذیه مناسب علاوه بر کمک به روند بهبودی بیماری منجر به پیشگیری از پیامدهای جبران ناپذیر خواهد شد. مراقبین در این زمینه مهارت کافی داشته و می توانند با تهیه و نظارت بر تغذیه بیمار به ویژه در مورد بیمارانی که به تازگی از بیمارستان مرخص شده اند روند از تحیلی و از دست رفتن توده بدنی انها جلوگیری کنند.
تغذیه در مورد بیماران  مبتلا به بیماری های مزمن از اهمیت بالایی برخوردار است و نظارت و مراقبت غذایی خطر سوء تغذیه را در این افراد کاهش می دهد.
مدیریت مصرف دارو
مراقب بیمار باید به زمان و چگونگی مصرف دارو نظارت داشته باشد. توجه به عوارض دارو و شناسایی علائم آن در حطیه وظایف مراقب است. مراقبین در زمان مشخص مصرف دارو را به بیمار یادآوری می کنند. این موضوع درمورد بیماران مبتلا به دمانس یا ناتوانی حرکتی از اهمیت بالای برخوردار است.
همراهی و همدلی با بیمار
مراقبت از بیمار فقط مراقبت های جسمانی نیست. بخش مهمی از روند بیماری به سلامت روان بیمار بستگی دارد. مراقب بیمار طی روند مراقبت با برقراری ارتباط مناسب و همدلی با بیمار او را در این مسیر همراهی می کند و به حفظ روحیه او کمک می کند.
مراقبت از بیمار در منزل مزایای بیشماری دارد که می تواند بیمار و خانواده را از نظر روانی در سطح بالایی قرار دهد. و از تحمیل هزینه بر جامعه نیز جلوگیری کند.